Spina bifida

Spina bifida reprezinta o malformatie a coloanei vertebrale si a maduvei spinarii in care pot fi afectati nervii periferici care se distribuie la vezica urinara, sfinctere, rect si tegumentele din jurul anusului.

 

Am Spina bifida si am tulburari la urinare

Afectarea controlului neurologic altereaza functia vezicii; cel mai frecvent aceasta nu se mai goleste complet. Cind sunt alterate si sfincterele pacientul pierde urina.

Sondajul intermitent combinat cu utilizarea unui medicament calmant vezical este cea mai utilizata achema de tratament la pacientii cu vezica neurologica si spina bifida.

Vezica trebuie controlata prin probe urodinamice ca sa nu cumva sa evolueze spre o vezica cu presiune crescuta inrepaos, ceea ce ar pute fi o cauza de reflux renal si deci de afectare renala.
 

 

Dr. Andrei Manu Marin

Dr. Andrei Manu Marin va este alaturi in dignosticarea si tratarea problemelor din sfera vezicii neurologice. Pentru orice intrebari pe care doriti sa i le adresati, folositi formularul de contact de mai jos.

Dr. Andrei Manu Marin
  • Specialist in urologie
  • Doctor in Stiinte medicale
  • Specialist in urodinamica
  • Cercetator in incontinenta urinara

Trimite mesaj

EvoMed

Va invitam sa programati o consultatie la Dr. Andrei Manu Marin in cadrul Centrului de diagnostic si tratament al tulburarilor urinare Evomed

str. Cezar Boliac nr. 21B, sector 3
tramvaie: 40, 56 (de la Metrou Piata Muncii).
troleibuze: 70, 79
autobuz: 104
Telefon:
0740 077 337
031 425 20 09
Email: programari@evo-med.ro

Cere o programare

Nume

Email

Telefon

Mesaj