Diabet

Am diabet si urinez des. Ce pot sa iau?

La diabetici problemele urinare sunt delicate. Se poate sa urinati des din cauza ca nu controlati bine glicemia. Apoi este posibil ca vezica dumneavoastra sa aiba o sensibilitate mai scazuta (datorita afectarii nervilor de catre diabet) si ca urmare sa nu va „spuna” la timp cind este plina; urmarea este ca ea nu se mai goleste complet, sta mereu plina si „da pe afara”.

O ecografie ar putea lamuri acest aspect. Mai exista si posibilitatea sa aveti o vezica hiperactiva. In acest caz urinati des cu volume mici si cind apare senzatia de urinare trebuie sa va duceti foarte rapid la toaleta din cauza fricii ca veti pierde urina daca nu ajungeti la timp.

Numai un consult urologic va poate lamuri in care categorie va incadrati si deci si ce tratament vi se potriveste.
 

 

Dr. Andrei Manu Marin

Dr. Andrei Manu Marin va este alaturi in dignosticarea si tratarea problemelor din sfera vezicii neurologice. Pentru orice intrebari pe care doriti sa i le adresati, folositi formularul de contact de mai jos.

Dr. Andrei Manu Marin
  • Specialist in urologie
  • Doctor in Stiinte medicale
  • Specialist in urodinamica
  • Cercetator in incontinenta urinara

Trimite mesaj

EvoMed

Va invitam sa programati o consultatie la Dr. Andrei Manu Marin in cadrul Centrului de diagnostic si tratament al tulburarilor urinare Evomed

str. Cezar Boliac nr. 21B, sector 3
tramvaie: 40, 56 (de la Metrou Piata Muncii).
troleibuze: 70, 79
autobuz: 104
Telefon:
0740 077 337
031 425 20 09
Email: programari@evo-med.ro

Cere o programare

Nume

Email

Telefon

Mesaj